Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Achterhoekse Wijn

Toscane in de Achterhoek

Beleef La Dolce Vita in Nederland en ontdek Achterhoekse wijnen! Met ruim dertig hectare aan wijngaarden is de Achterhoek één van de grootste wijnstreken van Nederland. De vruchtbare bodem is uitermate geschikt voor de teelt van wijndruiven. Er zijn zo’n twintig wijngaarden in de regio, die stuk voor stuk kwaliteitswijn maken.

PICT0524.JPG                    wijngaard_achterhoek2

Wijngaarden Achterhoek

De wijnbouwers laten je graag de Achterhoekse wijnbouw beleven. Zij organiseren rondleidingen door de wijngaarden, wijnproeverijen, wijnfeesten en volledig verzorgde arrangementen. Gedurende het jaar zijn er daarnaast verschillende evenementen die in het teken staan van de wijn.

Dus stap op de Vespa scooter en ontdek de Achterhoekse wijnbouw, bezoek romantische wijndomeinen en ontmoet bevlogen wijnbouwers, die je vol trots en met passie vertellen over hun bedrijf. Al snorrend van wijngaard naar wijngaard, ontdek je hoe mooi de Achterhoek is.

Hieronder ziet u ons speciale arrangement: een Vespa tocht in combinatie met een wijnexcursie.

Achterhoekse Wijnroutes

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid (een gedeelte) van de routes per Italiaanse Vespa scooter te vervolgen en zo de Achterhoekse wijngaarden te bezoeken. De routes voeren uiteraard langs verschillende wijngaarden, waarvan de meeste op gezette tijden zijn te bezoeken. Informeer naar onze speciale wijngaardroutes en arrangementen.

Kenmerken

  • Excursie door de Wijngaard
  • Vinificatieprose van de wijnen
  • Wijnproeverij
  • Voor bedrijven, personeelsverenigingen
  • Familiefeest

Toscane in de Achterhoek Arrangement

Motorette biedt in combinatie met wijngaarden in de omgeving het ‘Toscane in de Achterhoek’ arrangement aan. Een toertocht op de Vespa door het prachtige Achterhoekse landschap en kennismaking met de Achterhoekse Wijn. Uw start is vanaf onze landelijk gelegen locatie alwaar de Vespa’s voor u klaar staan. Na een korte uitleg gaat u met de Vespa onderweg langs bezienswaardigheden in de omgeving. (duur ca. 3,5 uur)

Aan het eind van de route of onderweg komt u aan bij de wijngaard. Hier bestaat het programma vervolgens bijvoorbeeld uit:

Motorette_Wijndomein_Besselinkschans

  • excursie door de wijngaard
  • proeven van 3 Achterhoekse wijnen
  • duur excursie met wijnproeverij +/- 1,5 tot 2 uur

Prijs van dit arrangement is Euro 48,- p.p.

Ook voor bedrijven, personeelsverenigingen en familiefeesten is het het ‘Toscane in de Achterhoek’ arrangement een ideaal uitje of evenement. Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Leuk om te doen, een aantal tips:

Vespa Culinair:

Tour de Achterhoek:

Velorette fietsverhuur:

Back to Top