Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Preisen

Unsere Preise und Bedingungen

Wij staan voor kwaliteit en passie en een persoonlijke benadering. Daarom verhuren wij alleen de enige échte Italiaanse Vespa snor scooters. Onze prijzen zijn ALL Inclusief dus geen extra kosten, zoals achteraf tanken, administratie kosten of annulering kosten.

Wij hanteren geen minimale groepsgrootte, dus of u nu alleen, met z’n tweeën of met een hele groep wilt toeren door de Achterhoek, u bent van harte welkom!

Prijzen 2022:

Half dagdeel

€ 47,50 ALL Incl. per persoon per Vespa
  • Huurtijd 3,5 uur
  • Gedegen instructie vooraf
  • Inclusief route, brandstof, verz.

Dagdeel

€ 70,00 ALL Incl. per persoon per Vespa
  • Huurtijd ca 6 uur
  • Gedegen instructie vooraf
  • Inclusief route, brandstof, verz.

korte tocht 2 uur

€ 37,50 ALL Incl. per persoon per Vespa
  • Zwoele Zomeravond? Eropuit!
  • Huurtijd 2 uur
  • Inclusief instructie, route, brandstof, verz.

Op aanvraag

Mail ons met uw wensen Vespa
  • Afwijkende tijden in overleg
  • Vraag vrijblijvende een offerte op
  • Wij denken graag met u mee!

Genoemde huurprijzen zijn inclusief 21% BTW, brandstof, WA-verzekering, onbeperkte kilometers en een mooie route beschrijving. U hoeft NIET af te tanken. U krijgt altijd vooraf een goede uitleg en instructie over het rijden op een Vespa. De Vespa’s worden verhuurd per dagdeel. Een halve dag is ca 3, 5 uur. Een hele dag is ca. 6 uur. De start/eind tijd gaan in overleg, u kunt uw voorkeur bij de reservering aangeven. Andere dagindeling of meerdere dagen op aanvraag. We verzoeken u minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Voor de prijzen van de arrangementen kijk op de Arrangementen pagina’s

TarievenZorgeloos Genieten

De Vespa’s zijn eenvoudig te bedienen, een automaat dus u hoeft niet  te schakelen!. U krijgt altijd persoonlijke aandacht door een gedegen instructie over het rijden op een Vespa voordat u op pad gaat. Voor de snorscooters geldt in Nederland geen helmplicht, dus heerlijk letterlijk uitwaaien!

Wij hebben alvast de mooiste routes voor u uitgestippeld dus u hoeft alleen nog maar op te stappen en te genieten!

U vertrekt altijd met voldoende brandstof en hoeft NIET af te tanken.

Geschenkbon

Wanneer u nog geen datum kunt plannen, is het ook heel leuk om een Vespa-tocht cadeau te geven.

Informeer naar de mogelijkheden!

Aanvullende informatie:

Duo-passagiers

Het is heel goed mogelijk met 2 personen op 1 Vespa te gaan. Voor duo-passagiers zal € 10,- per persoon in rekening worden gebracht. Voor kinderen is er een aangepast tarief en voor de allerkleinsten hebben wij speciale kinderzitjes (gratis).

Minimale leeftijd

Voor het huren van een Vespa is een aantoonbaar geldig bromfietscertificaat of autorijbewijs verplicht. Minimale leeftijd  bestuurder 18 jaar.

Locaties

U kunt starten/eindigen vanaf  onze vaste locatie in Barlo, vanuit een landelijke omgeving tussen Lichtenvoorde en Aalten:

 • “Klein Deunk” aan de Groot Deunkweg 12, 7122 RS te Barlo (Aalten).

Van hieruit hebben wij verschillende routes en kunt u o.a. de volgende plaatsen aandoen: Groenlo, Winterswijk, Bredevoort, Aalten, Vragender, Lievelde, Beltrum, Eibergen, Varsseveld, Ruurlo, Lochem, Vorden, Lichtenvoorde.

Voorwaarden

Bij het sluiten van een huur overeenkomst gaat u akkoord met de Algemene Huurvoorwaarden van Motorette. Klik hier om de algemene huurvoorwaarden te lezen. 

nach oben