Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Ontdek de Achterhoek

op een echte Vespa

De Achterhoek is een gebied om te ontdekken. Langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Om de zoveel meter biedt de Achterhoek een ander uitzicht. Het landschap wordt daarom vaak omschreven als coulissenlandschap. Net als op een groot toneel wisselen de decors zich snel af. Bossen, weilanden, kleine dorpen, wijngaarden en her en der kastelen bepalen het beeld van dit afwisselende gebied.

Essenlandschap

Om volop te kunnen genieten van het Essenlandschap hebben wij hiervoor een route gemaakt. De route gaat door het coulissenlandschap rondom Aalten. Dit bosrijke gebied was vroeger het domein van de scholteboeren en kent nu nog steeds een groot aantal scholtegoederen in kleine buurtschappen.
Meer informatie

Achterhoekse Wijn

Met zijn ruim 16 hectare aan wijngaarden is de Achterhoek in één klap de grootste wijnstreek van Nederland geworden. De wijngaarden zijn in eigendom van een ruim twintig wijnboeren, waarvan er een aantal lid zijn van een coöperatie. Leuk om met de Vespa te bezoeken of boek ons wijnarrangement.
Meer informatie

Landelijk

De Achterhoek is een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren en een uitgebreid recreatief routenetwerk van wegen en paden. Het omliggende landschap is rijk aan prachtig natuurschoon. Al snorrend op de Vespa kunt u genieten van al het moois dat de Achterhoek nog te bieden heeft.
Meer informatie

Boerenijs en Sky-box

Tussen de Aaltense en Winterswijkse grens, op de Haart, een prachtige buurtschap van Aalten bevind zich de IJsboerderij `t Olde Pietepol. Hier kunt u heerlijk zelfgemaakt boerenijs proeven en een kijkje neem in de “Sky-box” bij de koeien. Landelijker wordt het niet!

Meer informatie

Winkelen en Horeca

In de directe omgeving van Motorette liggen de vele kleine dorpen en  steden,  die het bezoeken waard zijn. Geen overvolle winkestraten maar een mix van gezellige straatjes, boetiekjes,diverse horecagelegenheden en gezellige terassen.

Meer informatie

Kunst & Geschiedenis

Motorette is gevestigd in het buurtschap Barlo, Gemeente Aalten en is gelegen in het Nationaal Landschap, met prachtige natuur, landgoederen, monumentale boerderijen die u terug in de tijd nemen. Maar er is ook veel kunst en over de geschiedenis te ontdekken.

Meer informatie

Ontdek de Achterhoek op een écht italiaanse Vespa scooter

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid om op een echte Italiaanse Vespa de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag.

Leuk om te doen, enkele tips:

Vespa en Picknick:

Groepsuitjes:

Velorette fietsverhuur:

nach oben