Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Waarom ons?

Waarom kiezen voor Motorette Vespa verhuur?

Wie / wat is Motorette?

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid aan om een échte Italiaanse Vespa te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag. Met de door ons bijgeleverde routes kunnen tal van pittoreske dorpjes, mooie en interessante bezienswaardigheden worden aangedaan.

Joost Ubbink

Motorette Vespa verhuur

Voor vragen, suggesties of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen. Bekijk en volg ons ook op Facebook en Twitter.

Dus, waarom ons?

De fascinatie voor (klassieke) motoren, retro look scooters, design, samen met de liefde voor de natuur en de kennis van de omgeving maken dat wij met passie en plezier u graag laten meegenieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft.
Reeds in 2007 is Motorette opgericht en zijn we gestart met het verhuren van Vespa snorscooters voor een leuk dagje uit in de Achterhoek. Destijds één van de eerste scooterverhuurders van Nederland en als eerste en enige in Gelderland.
Wij geven u altijd voordat u op pad gaat een goede instructie en uitleg over de Vespa, zodat u zorgeloos en ontspannen weg zult rijden. U krijgt persoonlijke aandacht zodat iedereen veilig de weg op gaat.
Als Achterhoekers zijn wij al jaren liefhebbers van deze streek en wilden graag de schoonheid van de omgeving bij een groter publiek bekend maken. Onze liefde voor de natuur en de kennis van de omgeving maken dat wij met passie en plezier u graag laten meegenieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft.
U krijgt van ons een route mee, waarmee u zeker de leukste weggetjes en plekjes in de omgeving zult aandoen. Wij hebben verschillende routes voor u, afhankelijk van wat u graag wilt zien en welke plaats(en) u graag wilt bezoeken.
Wij geven u altijd voordat u op pad gaat een goede instructie en uitleg over de Vespa, zodat u zorgeloos en ontspannen weg zult rijden. U krijgt persoonlijke aandacht zodat iedereen veilig de weg op gaat.
Wij willen u natuurlijk alleen maar kwaliteit en service bieden, dus vandaar dat wij ook gekozen hebben om alleen de enige échte retro scooter verhuren, de italiaanse Vespa! Sommigen zullen zeggen, een scooter is een scooter…. toch niet! Het gebruik van het materiaal, de looks en de duurzaamheid zijn bepalend voor het uiterlijk en de kwaliteit van het product. Wij kiezen alleen voor het beste, zodat u comfortabel, relaxed en stijlvol kunt genieten van de omgeving.
Onze locatie is gelegen in het Nationaal Landschap van Aalten, in het buurtschap Barlo. Vanaf dit startpunt begint meteen het landelijke gevoel. Wijdse uitzichten, prachtige wegen, boerderijen en natuur. En onderweg ….. te veel om hier op te noemen en dat zult u zelf moeten beleven!
Al onze prijzen zijn inclusief BTW,, WA-verzekering en brandstof. Dus u hoeft niet te tanken onderweg, en u hoeft dit ook niet af te kopen.

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Vespa met z´n tweetjes, met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te toeren. Tevens is het huren van een Vespa ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje. Door de eenvoudige bediening kan vrijwel iedereen met de Vespa overweg. De Vespa kan zowel elektrisch als met de kickstarter gestart worden en is voorzien van een automatische transmissie. Dit betekent dat u niet hoeft te schakelen! Tevens krijgt u bij aflevering van de Vespa een korte instructie met betrekking tot de gebruiksaanwijzing en veilig rijden.Je komt op verhaal in de Achterhoek

Wij zullen u voordat u op pad gaat de mooiste routes laten weten, u adviseren waar bezienswaardigheden te vinden zijn en aangeven waar nog echt lokale producten en gerechten gekocht kunnen worden. Uiteraard staat het u vrij om te gaan waar u heen wilt, wij zullen u alleen een aantal suggesties doen toekomen. U ontvangt van ons een routekaart zodat u uw eigen route kunt uitstippelen, maar er zijn ook beschreven en bewegwijzerde routes beschikbaar.

In de Achterhoek zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor recreatie om indien gewenst het programma verder aan te vullen. Motorette heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld waarmee u de mooiste plekjes ontdekt. Informeer naar de mogelijkheden!

Mocht u vragen hebben of speciale wensen, schroom niet om dit met ons te overleggen. In overleg is veel mogelijk!

Met een Vespa van Motorette:

Dagje uit in de Achterhoek:

Vespa en Picknick:

Bedrijfsuitjes:

nach oben