Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Onze Vespa’s

Vespa LX 50

Voor de verhuur heeft Motorette gekozen voor de Vespa LX 50 Snorscooter (max. 25 km/u, dus geen helm verplicht). LX is het Romeinse cijfer voor 60, dus het is geen toeval dat Vespa dit type nummering heeft gekozen voor de nieuwe serie “klassieke” Italiaanse scooters.

De Vespa LX is de 139e Vespa en vierde daarmee 60 jaar Vespa scooters. Sinds de eerste Vespa er was in 1946, is de Vespa voor generaties favoriet gebleven. De design en technische snufjes zijn regelmatig verbeterd gedurende de jaren, maar twee dingen van de Vespa zijn nooit veranderd: De ongenaakbare stijl en hoe eenvoudig de Vespa te berijden is.

De Vespa LX is een automaat waarmee deze eenvoudig en gebruiksvriendelijk te berijden is.

VespaLX50

Reserveer nu!

  • De Vespa van Motorette is voorzien van opbergruimte onder het zadel voor extra kleding tijdens de trip.
  • Speciale chromen beschermbeugels beschermen de Vespa voor eventuele schade.
  • Er zijn bagagerekjes beschikbaar voor nog meer bagageruimte en plek voor een picknickmand.
  • Er zijn kinderzitjes aanwezig zodat ook families met kinderen veilig kunnen toeren.
  • Voor de Vespa LX50 geldt géén helmplicht, dus heerlijk “kop in de wind”

 

Vespa is al jaren een gerenommeerd product met een (tijdloze) uitstraling van kwaliteit, luxe en vrijheid, kortom, hét symbool van het Italiaanse ‘dolce vita’. In Italië is het al jaren mogelijk om op een Vespa de omgeving te verkennen, en door het trendy uiterlijk van de Vespa is het ook in Nederland, vooral in de Randstad, tegenwoordig ‘hip’ op een Vespa gezien te worden. Op deze Vespa kan men zich elegant voortbewegen. Géén gedoe met beschermende kleding en géén helmplicht. Door het scherm zit de berijder riant en comfortabel uit de wind. De Vespa is tevens zeer vrouwvriendelijk. Door de lage treeplank kunnen dames namelijk gewoon een rok aan. Riant en comfortabel op de buitenwegen, soepel en snel in dorpen en steden. Geen parkeer problemen en parkeergeld en tevens een milieu vriendelijke vorm van mobiliteit. Vespa is een nooit eindigende romance en een uiting van vrijheid.

Wij verhuren alleen de échte Vespa scooter!

Een Vespa combineert een hip, tijdloze uitstraling met nostalgische, luxe, sierlijke looks. Op een Vespa wil je eenvoudigweg gezien worden. Bovendien geeft de grote mobiliteit een groot gevoel van vrijheid. En vergeet de fun factor niet.
logo vespa_zilver trs
De scooter is weliswaar in opmars, zeker in trendy kringen, maar hoe vaak krijgt ú de kans zelf een Vespa te besturen? Motorette maakt het mogelijk met de verhuur van exclusieve Vespa-scooters. Comfortabel vervoer, een gevoel van vrijheid.
Zien en gezien worden

Waarom kiezen voor huren bij Motorette?

De fascinatie voor (klassieke) motoren, retro look scooters, design, samen met de liefde voor de natuur en de kennis van de omgeving maken dat wij met passie en plezier u graag laten meegenieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft.
Al in 2007 is Motorette opgericht en zijn we gestart met het verhuren van Vespa snorscooters voor een leuk dagje uit in de Achterhoek. Destijds één van de eerste scooterverhuurders van Nederland en als eerste en enige in Gelderland.
Wij geven u altijd voordat u op pad gaat een goede instructie en uitleg over de Vespa, zodat u zorgeloos en ontspannen weg zult rijden. U krijgt persoonlijke aandacht zodat iedereen veilig de weg op gaat.
Als Achterhoekers zijn wij al jaren liefhebbers van deze streek en wilden graag de schoonheid van de omgeving bij een groter publiek bekend maken. Onze liefde voor de natuur en de kennis van de omgeving maken dat wij met passie en plezier u graag laten meegenieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft.
U krijgt van ons een route mee, waarmee u zeker de leukste weggetjes en plekjes in de omgeving zult aandoen. Wij hebben verschillende routes voor u, afhankelijk van wat u graag wilt zien en welke plaats(en) u graag wilt bezoeken.
Wij geven u altijd voordat u op pad gaat een goede instructie en uitleg over de Vespa, zodat u zorgeloos en ontspannen weg zult rijden. U krijgt persoonlijke aandacht zodat iedereen veilig de weg op gaat.
Wij willen u natuurlijk alleen maar kwaliteit en service bieden, dus vandaar dat wij ook gekozen hebben om alleen de enige échte retro scooter verhuren, de italiaanse Vespa! Sommigen zullen zeggen, een scooter is een scooter…. toch niet! Het gebruik van het materiaal, de looks en de duurzaamheid zijn bepalend voor het uiterlijk en de kwaliteit van het product. Wij kiezen alleen voor het beste, zodat u comfortabel, relaxed en stijlvol kunt genieten van de omgeving.
Onze locatie is gelegen in het Nationaal Landschap van Aalten, in het buurtschap Barlo. Vanaf dit startpunt begint meteen het landelijke gevoel. Wijdse uitzichten, prachtige wegen, boerderijen en natuur. En onderweg ….. te veel om hier op te noemen en dat zult u zelf moeten beleven!
Al onze prijzen zijn inclusief BTW,, WA-verzekering en brandstof. Dus u hoeft niet te tanken onderweg, en u hoeft dit ook niet af te kopen.

Ontdek de Achterhoek op een écht italiaanse Vespa scooter

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid om op een echte Italiaanse Vespa de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag.

Contact Informatie

Adres

Groot Deunkweg 12, 7122 RS Barlo (Aalten)
Tel: 06-51710858
info@motorette.nl
www.motorette.nl

Social Media

nach oben