Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Uber uns

Motorette Vespa Verhuur Achterhoek

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Motorette Vespa met z´n tweetjes, met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te toeren. Tevens is het huren van een Vespa ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje of vrijgezellendag.

Waarom voor Motorette scooterverhuur Achterhoek kiezen?

Waarom ons

Reeds in 2007 is Motorette opgericht en zijn we gestart met het verhuren van de échte italiaanse Vespa snorscooters voor een leuk dagje uit in de Achterhoek. Destijds één van de eerste scooterverhuurders van Nederland en als eerste en enige in Gelderland.
Meer informatie

Onze Vespa’s

Voor de verhuur hebben wij gekozen voor de Vespa LX 50 Snorscooter (max. 25 km/u, dus geen helm verplicht). Vespa is al jaren een gerenommeerd product met een uitstraling van kwaliteit, luxe en vrijheid, kortom, hét symbool van het Italiaanse ‘dolce vita’.
Meer informatie

Nog vragen?

We hebben voor u een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij zoal krijgen. Bekijk via de button “FAQ” het overzicht om meer te weten te komen. Zit uw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en we staan u graag te woord.
FAQ

Motorette Vespa Verhuur Achterhoek

De Achterhoek is een gebied om te ontdekken. Langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Om de zoveel meter biedt de Achterhoek een ander uitzicht. Het landschap wordt daarom vaak omschreven als coulissenlandschap. Net als op een groot toneel wisselen de decors zich snel af. Bossen, weilanden, kleine dorpen, wijngaarden en her en der kastelen bepalen het beeld van dit afwisselende gebied. Er is een uitgebreid recreatief knooppunten route netwerk van wegen en paden. Al ‘snorrend’ op de Vespa kunt u genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

  • Voor groepen of individueel
  • Arrangementen
  • Landelijke omgeving
  • Unieke locatie
  • Mooie routes

Reserveer nu!

Bijzonder dagje uit

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Vespa met z´n tweetjes, met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te toeren. Tevens is het huren van een Vespa ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje. Door de eenvoudige bediening kan vrijwel iedereen met de Vespa overweg. De Vespa kan zowel elektrisch als met de kickstarter gestart worden en is voorzien van een automatische transmissie. Dit betekent dat u niet hoeft te schakelen! Tevens krijgt u bij aflevering van de Vespa een korte instructie met betrekking tot de gebruiksaanwijzing en veilig rijden.
Veel plezier met de Motorette Vespa

U vindt ons hier:

Social Media

Adresgegevens

Groot Deunkweg 12, 7122 RS Barlo (Aalten)
Tel:06-51710858
info@motorette.nl
www.motorette.nl

nach oben