Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

La Dolce Vita Markt5

De ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde

Grand Café Markt 5 ligt zeer centraal op de Markt in Lichtenvoorde en is qua interieur uniek in de Achterhoek. Dé ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde / Oost Gelre. In samenwerking met Grand Café Markt5 hebben we verschillende ‘La Dolce Vita’ arrangementen voor u samengesteld.

Hieronder vind u een beschrijving van de mogelijke arrangementen die we u kunnen aanbieden in samenwerking met  Markt5 in Lichtenvoorde. Uw start- en eindpunt van de Vespa-tocht is op onze vaste locatie te Aalten-Barlo, ca. 3 km vanaf het centrum van Lichtenvoorde. Na afloop van de scootertocht kunt u dan op eigen gelegenheid naar Markt 5, alwaar een tafel voor u gereserveerd zal zijn.

‘La Dolce Vita’ DINER Arrangement’

Uw verzamelpunt is aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo – Aalten alwaar de Vespa’s voor u klaar staan.

Na een korte uitleg over de bediening van de Vespa maakt u een heerlijke tocht (ca. 3 uur) met de Vespa door het Achterhoeks landschap. Motorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs verschillende bezienswaardigheden en mooie plekken rond de Gemeente Oost Gelre.

Bij terugkomst kunt u bij Grand Café Markt 5 genieten van een heerlijk 3 – gangen keuzediner.

Prijs voor dit HALVE dag arrangement: € 82,50 p.p. (1 persoon per Vespa scooter) inclusief scootertocht, WA-verzekering, brandstof, route,  3 – gangen keuzediner bij Markt5

‘La Dolce Vita’ High Tea arrangement’

Suggestie van het programma: Uw start is bij Grand Café Markt 5 te Lichtenvoorde alwaar u ontvangen wordt met een High Tea:

Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een welkomstdrankje, de High Tea bestaat verder uit een schaal met wraps, sandwiches en diverse zoete lekkernijen en onbeperkt verse thee in diverse smaakjes.

Na de high tea gaat u naar  Motorette in het landelijke buitengebied aan de Groot Deunkweg 12, net buiten Lichtenvoorde, waar de Vespa’s voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de bediening van de Vespa, maakt u een heerlijke tocht  (ca. 3 uur) met de Vespa door het Achterhoeks landschap. Motorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs verschillende bezienswaardigheden en mooie plekken rond de Gemeente Oost Gelre.

De prijs van dit HALVE dag arrangement is € 67,00 p.p. ( 1 persoon per Vespa scooter). Inclusief High-Tea Markt5, scootertocht, WA-verzekering, brandstof, route.

‘La Dolce Vita’ Lunch Arrangement’

Mark5lunchSuggestie van het programma: Uw start is bij Grand Café Markt 5 te Lichtenvoorde alwaar u ontvangen wordt met een Lunch . Deze bestaat uit: Glaasje soep van de dag en plank met diverse belegde broodjes

Na de lunch gaat u naar  Motorette in het landelijke buitengebied aan de Groot Deunkweg 12, net buiten Lichtenvoorde, waar de Vespa’s voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de bediening van de Vespa, maakt u een heerlijke tocht (ca. 3 uur) met de Vespa door het Achterhoeks landschap. Motorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs verschillende bezienswaardigheden en mooie plekken rond de Gemeente Oost Gelre.

De prijs van dit HALVE dag arrangement is € 59,00 p.p. (1 persoon per Vespa scooter). Inclusief Lunch Markt 5, scootertocht, WA-verzekering, brandstof, route.

  • Voor alle Grand Café Markt5 arrangementen geldt dat de drankjes berekend worden naar verbruik.
  • Mogelijkheid voor starten vanaf Markt5 gaat in overleg en op aanvraag. (niet in het weekend)
  • Het is natuurlijk ook mogelijk de geboden arrangement te boeken in combinatie met een HELE dag toeren op de Vespa.
  • De prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per Vespa scooter. Voor duo-passagiers zal een aangepaste lagere arrangementsprijs gelden.
  • Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Terug naar ons arrangementen overzicht

Met een Vespa van Motorette:

Vespa en Picknick:

picknick

Bedrijfsuitjes:

Tour de Achterhoek:

toeren

nach oben