Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Vespa en Culinair

Vespa tocht afsluiten met een diner , buffet of kookworkshop

In samenwerking met verschillende horeca bedrijven in de omgeving, hebben wij speciaal voor u arrangementen samengesteld. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk onze Vespa’s te huren zonder gebruik te maken van deze arrangementen.

Grand Café Markt5

Grand Café Markt 5 ligt zeer centraal op de Markt in Lichtenvoorde en is qua interieur uniek in de Achterhoek. Dé ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde.  Een idieale locatie om na afloop van uw Vespa tocht, samen na te genieten, te eten en te borrelen.
Meer informatie

Op Locatie

Onze locatie in de landelijke omgeving is een heerlijk start en eindpunt voor uw dagje uit. De gezellige “Schoppe” is van alle gemakken voorzien. Wij informeren u graag naar de vele mogelijkheden die we kunnen bieden
Stuur ons uw vragen!

De Oude Linde

In samenwerking met Boerderij “De Oude Linde” , gelegen in het pittoreske Bredevoort bieden wij u de mogelijkheid een toertocht op de Vespa door de Achterhoek te combineren met aansluitend een italiaanse of tapas kookworkshop.
Meer informatie

Ontdek de Achterhoek op een écht italiaanse Vespa scooter

Natuurlijk zijn de arrangementen slechts een selectie van de vele mogelijkheden voor een geweldig dagje uit in combinatie met een tocht op de Vespa. U kunt ook zelf uw dagindeling bepalen door de Vespa tocht te combineren met één van de vele mogelijke activiteiten in de Achterhoek. Mocht u nog speciale wensen hebben kunt u dit aangeven op ons reserveringsformulier.

Met een Vespa van Motorette:

Tour de Achterhoek:

Vespa en Picknick:

Bedrijfsuitjes:

nach oben