Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Tour de Achterhoek

Toeren door de mooie Achterhoek

U wilt de Achterhoek bezoeken en dan ook graag veel zien? Huur dan bij ons een scooter en kom heerlijk toeren! Kies voor stijl en kwaliteit. Wij verhuren alleen de enige échte retro oerscooter: de italiaanse Vespa! Wij hebben prachtige routes voor u uitgezet waarmee u de mooiste plekjes zult ontdekken.

Hieronder een suggestie voor een geweldige dag toeren op een Vespa snorscooter door de Achterhoek. Wilt u beslist iets bezoeken/bezichtigen tijdens uw dagje uit, dan hebben wij voor u de bijpassende route paraat! Vraag hier gerust naar!

‘Tour de Achterhoek Vespa Scooterroute’

Start bij Klein Deunk in Aalten – Barlo. Van hieruit hebben wij een mooie route door het Achterhoekse landschap. U doet bijvoorbeeld o.a. de volgende plaatsen aan: 

  • Lichtenvoorde Groenlo (Oost Gelre)
  • Lievelde
  • Vestingstad Groenlo
  • Beltrum of Aalten
  • Boekenstad Bredevoort
  • De Heurne
  • Winterswijk – Woold

Hiervoor hebben wij een route voor u paraat waarbij u zeker de mooiste (land-)weggetjes volgt en de bijzonder plekjes aandoet. Ook is volop gelegenheid voor het pakken van een gezellig terrasje. De route kan afgestemd worden op de streekproducten van de Achterhoek.

Wijngaarden, Kaasboederijen, IJsboerderijen, Geitenkaas boederijen, Fruittelers, Biologische vleesboederijen, alles is aanwezig! Zo maakt u op een bijzondere manier kennis met de Achterhoekse omgeving, cultuur, historie, smaken en geuren. Laat u verassen door de omgeving en de producten!
Prijs voor dit HALVE dag arrangement: € 47,50 p.p. De reguliere huurprijs van de Vespa, De route en handige tips krijgt u er gratis bij!

Terug naar ons arrangementen overzicht

Met een Vespa van Motorette:

Vespa Culinair:

Bedrijfsuitjes:

Vespa en Picknick:

nach oben