Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Toscane in de Achterhoek

Ontdek de wijngaarden van de Achterhoek

De Achterhoek is met zijn 16 hectare aan wijngaarden is de Achterhoek in één klap de grootste wijnstreek van Nederland geworden. Je treft hier een 20-tal wijngaarden waar heerlijke kwaliteitswijn wordt gemaakt, die bovendien al tal van onderscheidingen ontvingen.

In samenwerking met de verschillende wijngaarden bieden wij u de mogelijkheid een toertocht op de Vespa door de Achterhoek te combineren met aansluitend een wijnexcursie.

Toscane in de Achterhoek Arrangement

Motorette biedt in combinatie met een wijngaard in de omgeving het ‘Toscane in de Achterhoek’ arrangement aan. Een toertocht op de Vespa door het prachtige Achterhoekse landschap en kennismaking met de Achterhoekse Wijn. Uw start is vanaf onze landelijk gelegen locatie alwaar de Vespa’s voor u klaar staan. Na een korte uitleg gaat u met de Vespa onderweg langs bezienswaardigheden in de omgeving. (duur ca. 3,5 uur)

Aansluitend van de Vespatocht is het mogelijk een bezoek te brengen aan de wijngaard. Hier bestaat het programma vervolgens bijvoorbeeld uit:

Motorette_Wijndomein_Besselinkschans

  • Rondleiding met 4 wijnen proeven, incl. stokbrood, blokjes kaas en olijven
  • duur excursie met wijnproeverij +/- 1,5 tot 2 uur

Prijs van dit arrangement is € 62.50 p.p. (minimale deelname 8 personen)

Ook voor bedrijven, personeelsverenigingen en familiefeesten is het het ‘Toscane in de Achterhoek’ arrangement een ideaal uitje of evenement. Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Terug naar ons arrangementen overzicht

Met een Vespa van Motorette:

Vespa Culinair:

Vespa en Picknick:

Bedrijfsuitjes:

nach oben