Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Scootertocht

Dag (deel) Arrangementen

Gefeliciteerd! U heeft besloten een dagje Achterhoek te ontdekken, of misschien wilt u wel een leuk uitje organiseren. In de omgeving van Motorette is van alles te beleven. Hieronder vindt u overzicht van arrangementen ,speciaal voor u hebben samen gesteld.  We hebben voor u een selectie van de mooiste routes door de omgeving. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk onze Vespa’s te huren zonder gebruik te maken van deze arrangementen.

Toscane in de Achterhoek

Maak kennis met de Achterhoekse wijnbouw. Een toertocht op de Vespa door het prachtige landschap langs de Achterhoekse wijngaarden.

Meer informatie

Toer de Achterhoek

U wilt de Achterhoek bezoeken en dan ook graag veel zien? Huur dan bij ons een scooter!  Wij hebben prachtige routes voor u uitgezet.

Meer informatie

Het échte boerenleven

Bij IJsboerderij ’t Olde Pietenpol krijgt  u de mogelijkheid het echte boerenleven van wel heel dichtbij te beleven, ruiken, voelen en proeven.

Meer informatie

Dagje uit organiseren?

Wij informeren u graag naar de vele mogelijkheden die er zijn om de Achterhoek te ontdekken!

Stuur ons uw vragen!

Wij hebben verschillende locaties in de Achterhoek voor u geselecteerd waarbij u zoveel mogelijk gebruik maakt van de prachtige routes die u begeleiden langs al het moois dat er in de Achterhoek is te beleven.

motorette_aalten_3jpgNatuurlijk bent u geheel vrij uw locatie zelf te bepalen en uw eigen route te kiezen, en waar mogelijk zullen wij ons uiterste best doen om u hierin te voorzien. In het weekend is het in principe alleen mogelijk te starten vanaf onze vaste locatie te Aalten en Lievelde. Andere start- en eindlocaties zijn dan altijd op aanvraag.

Dit is maar een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is in combinatie met een Vespa-tocht. Mocht u zelf de dag willen inplannen kunt u dit natuurlijk naar eigen wens invullen en eventueel van onze standaard startlocaties gebruik maken. U kunt uw specifieke wensen invullen op ons reserveringsformulier en wij zullen kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij helpen u graag!

 

Ontdek de Achterhoek op een écht italiaanse Vespa scooter

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid om op een echte Italiaanse Vespa de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag.

Ook leuk om te combineren met een Vespa:

Vespa en Picknick:

Personeelsfeest:

Velorette fietsverhuur:

nach oben