Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Bijzonder overnachten

Weekendje weg?

U wilt blijven overnachten? Geen probleem! Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek.

Hieronder vindt u een aantal suggesties voor overnachtings mogelijkheden dichtbij onze locatie. Heerlijk voor een weekendje weg, met z’n tweetjes, of wellicht voor een familie- of vriendeweekend. Of u nu kiest voor een Bed & Breakfast, een vakantiewoning of de camping. Alles is er!

‘LOGIE.NL – Verassend overnachten in de Achterhoek’

In Aalten bestaat een Vereniging van logies verstrekkende bedrijven. De leden zijn niet alleen logiesverstrekkers, zoals campings, vakantiewoningen, pensions, B&B, groepsverblijven en appartementen, maar ook cafés, restaurants, middenstanders en bedrijven met dagrecreatie zoals theetuinen, fietsverhuur, scooterverhuur en boerengolf.

Op deze site vindt u alle namen en adressen van aangesloten leden. Laat u verrassen door eens iets anders te kiezen dan een chique hotel of een luxe bungalowpark. Kies voor avontuur – kies voor Aalten en omstreken.

‘Onthaasten in de Achterhoek’

Onthaasten in de Achterhoek, is een uniek concept waar mens & natuur weer één worden. Stijlvolle, romantische woningen en privé wellness faciliteiten omgeven door een prachtig natuurgebied, maken uw verblijf tot een onvergetelijke en mooie kennismaking met de Achterhoek waaraan u nog vaak zult terugdenken.

Onthaasten in de Achterhoek is omgeven door het natuurgebied de Schans en ligt nabij het Vragender Veen. Er zijn perfecte wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving van de woning te vinden. Puur genieten in de Achterhoek!, anders op vakantie Onthaasten maar……………!

Genieten van de sterrenhemel in de mooie natuur onder het genot van een glaasje wijn, in de heerlijke zelf gestookte hottub omgeven van de fluitende vogels. Eén zijn met de natuur, kom tot jezelf en onthaast in de Achterhoek!

Ideaal voor een heerlijke vakantie in combinatie met een dagje of meerdere dagen toeren op een echte Vespa met tijd om te stoppen voor een glas en een maaltijd, enkele kiekjes, zelfs voor een bezoek aan een wijngaard, kaasboerderij, molens, theetuinen en andere bijzonderheden.

‘Groepsaccomodatie Beusink Lievelde’

Op zoek naar een groepsaccommodatie met een gezellige sfeer, veel ruimte en waar u en uw gasten zich thuis voelen? Beusink groepsaccommodaties zijn zeer geschikt voor: familieweekend; vriendenweekend; feestjes van persoonlijke en bedrijfsmatige aard. Beusink Recreatie ligt in het hart van de Achterhoek, het NS station Lichtenvoorde-Groenlo vindt u op ca. 475 meter afstand en 600 meter vanaf het startpunt van de Vespa verhuur van Motorette.

‘Camping De Kei’

Camping de Kei is een gezellige minicamping aan de rand van Lichtenvoorde met keuze uit 25 comfortplaatsen en overal een uitstekende wifi ontvangst. Zodra je de camping oprijdt is je vakantie begonnen!.

Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Terug naar ons arrangementen overzicht

nach oben