Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Vespa scooter verhuur

Op een echte Italiaanse Vespa de mooie Achterhoek te (her-)ontdekken. Met z´n tweeën, vrienden, collega’s of met familie. Met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een bijzondere dag. Op afstand van elkaar lekker rondtoeren door de groene Achterhoek met een ultiem gevoel van vrijheid.
Hieronder ziet u de mogelijkheden die we voor u hebben.

Uitjes mogen weer!

U heeft er vast zin, net als velen, om er weer op uit te gaan. Maak nu alvast uw reservering om teleurstelling te voorkomen. Wij willen u graag laten genieten van de mooie #Achterhoek maar ook willen wij graag dat iedereen gezond blijft! Wij respecteren de maatregelen rondom het coronavirus COVID-19 en volgen de richtlijnen van de RIVM en de noodverordening van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Achterhoek. Wij verheugen ons op uw komst!.

#wekijkennaarjeuit #zoveelomnaaruittekijken

Scooter tour

Er is heel veel te zien en te beleven in de Achterhoek. Je hoeft nergens over na te denken want de routes zijn al voor je uitgezet. Het uitgebreide knooppunten netwerk voert je langs de mooiste plekjes
Klik hier voor prijzen

Mooie Routes

De Achterhoek is een gebied om te ontdekken. Langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Om de zoveel meter biedt de Achterhoek een ander uitzicht te volgen via een uitgebreid routenetwerk
Lees meer

Vespa & Picknick

Het is ook leuk om per Italiaanse Vespa door de Achterhoekse te touren en zelf je picknickplek uit te zoeken. Met een gevulde picknickmand achterop de Vespa en onze routes komt dat helemaal goed!
Meer informatie

Vrijheid Blijheid

Het “La dolce vita” gevoel beleven in Nederland? Ervaar de vrijheid van het rijden op een echte italiaanse Vespa scooter en geniet ondertussen van de prachtige natuur in de Achterhoek. Boek direct

Uitje Achterhoek

Een gezellig en bijzonder groepsuitje is gegarandeerd door een dagje op de Vespa met z´n tweetjes, met vrienden of tijdens een familiedag door de Achterhoek rond te toeren. Lees meer 

Gevoel van geluk

Vespa combineert een hip, tijdloze uitstraling met nostalgische, luxe, sierlijke looks. Op een Vespa wil je eenvoudigweg gezien worden. Hét symbool van ‘La Dolce Vita’ Lees meer

Tourde Achterhoek

U wilt de Achterhoek bezoeken en dan ook graag veel zien? Huur dan bij ons een scooter en kom heerlijk toeren! Kies voor stijl en kwaliteit. Wij verhuren alleen de enige échte retro oerscooter: de italiaanse Vespa!
Boek direct

Arrangementen

Wat is er nu heerlijker dan eerst een mooie tocht door het Achterhoekse landschap te maken, en daarna heerlijk genieten op een terras, een speciaal voor u geselecteerd menu te nuttigen? Een heerlijk dagje uit.
Ga naar de arrangementen

Buitenleven

De schoppe van “Deunk” is onze locatie en dateert uit 1930. Hier ervaart u ouderwetse gezelligheid en landelijke nostalgie. Vanaf het ‘Rustpunt’ onder de Lindebomen heeft u een adembenemend uitzicht.
Meer informatie

Nostalgisch op een echte Vespa

En nog veel meer:

Om voor u de keuze makkelijk te maken, hebben wij een aantal arrangementen vanuit verschillende locatie’s in de Achterhoek voor u samengesteld, waarmee wij u een compleet verzorgde dag kunnen aanbieden. Lees meer…..
De Achterhoek is een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren en een uitgebreid recreatief routenetwerk van wegen en paden. Het omliggende landschap is rijk aan prachtig natuurschoon. Al snorrend op de Vespa kunt u genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. Lees meer….. 
Als bedrijf of vereniging kunt u prima bij ons terecht, voor een unieke en orgineel idee voor een activiteit tijdens een bedrijfsfeest, vergadering of congres. U kunt de bijeenkomst prettig afwisselen met een ontspannende toertocht op de Vespa. Lees meer… 
De Vespa is zeer geschikt als eye-catcher op evenementen, beurzen of in uw etalage. Motorette beschikt tevens over oldtimers voor een extra nostalgische look. Lees meer…. 

Leuk om te doen, enkele tips:

Vespa en Picknick:

Groepsuitjes:

Velorette fietsverhuur:

nach oben