Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Vespa & Picknick

Rondtoeren, Uitwaaien en Genieten!

Picknicken is altijd een een goed idee om extra te genieten van de natuur en bijv. een heerlijke lunch. Onderweg langs onze routes zijn er voldoende leuke plekjes voor een gezellige picknick.

Rustpunten Achterhoek

Rustpunten zijn plekjes waar je zomaar bij de boeren en landeigenaren op het erf mag komen om even een stop te maken. Op de meeste locaties kun je een kijkje nemen op het erf zelf en iets opsteken over cultuurhistorie van het pand  en de streek of  over de passie van de bewoner zelf. Op enkele Rustpunten zullen tevens eigen agrarische producten te koop aangeboden worden.

www.rustpunt.nu

Gevulde picknickmand

Het is ook leuk om per Italiaanse Vespa door de Achterhoekse te touren en zelf je picknickplek uit te zoeken. Met een gevulde picknickmand achterop de Vespa en onze routes komt dat helemaal goed!

Wat is er mogelijk:

  • Picknickmand mee op de Vespa
  • Zelf vullen of wij regelen dit voor je!
  • Mooie route langs de rustpunten
  • Tips voor onderweg
  • Lokale streekproducten

Picknick Arrangement

Uw start is aan de Groot Deunkweg 12  in Aalten alwaar de Vespa’s voor u klaar staan. Na een korte uitleg gaat u met de Vespa onderweg langs bezienswaardigheden in de omgeving. (duur ca. 3,5 uur) Voor onderweg krijgt u een goed gevulde luxe picknick mee. Te boeken vanaf 2 personen.

Prijs van dit (halve dag) arrangement is Euro 65,- p.p.

Het is ook mogelijk om voorafgaand of na afloop van de Vespa tocht bij ons onder de Lindebomen aan de picknicktafel aan te schuiven en te genieten van het prachtige weidse uitzicht.
Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Met een Vespa van Motorette:

Vespa Culinair:

Bedrijfsuitjes:

Achterhoeks uitje:

toeren

Back to Top