"La Dolce Vita in de Achterhoek"

Van Grond tot Mond Arrangement

Boerderijrestaurant Op de Brusse

Tussen de weilanden van buurtschap De Heurne nabij Dinxperlo runnen Petra en Reinier hun  Boerderijrestaurant Op de Brusse. Dit kleinschalige restaurant is een unieke combinatie van keuter boerderij en huiskamer restaurant.

Bij aankomst op het erf ervaar je meteen de sfeer van een ouderwetse keuter boerderij. Ook binnen in het restaurant in de knusse landelijke en nostalgische plattelandssfeer te vinden.

In samenwerking met Boerderijrestaurant “Op de Brusse” kunnen wij u een mooi programma aanbieden voor een compleet dagje uit.

Van Grond tot Mond Arrangement

Aan de hand van een mooie route door de omgeving gaat u al snorrend op de Vespa genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft, en pauzeert u op deze bijzondere locatie. Bij Boerderijrestaurant “Op de Brusse” in een nostalgische omgeving. 

Lekker buiten op het landelijke terras met uitzicht op de koeien, scharrelvarkens en kippen, kunt u genieten van een heerlijke lunch, bestaande uit:

  • 2 “aangeklede” sandwiches (1 met kaas en 1 met eigen vleeswaren)
  • kop soep van de dag
  • beker melk of glas de jus d’orange
  • kop koffie of thee

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen. Reserveren noodzakelijk. De prijs van dit HALVE dag arrangement is € 50,00 p.p.

Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Terug naar ons arrangementen overzicht

Met een Vespa van Motorette:

Vespa en Picknick:

picknick

Bedrijfsuitjes:

Tour de Achterhoek:

toeren

Back to Top