Volg ons ook op social media! #motorettevespa
La Dolce Vita in de Achterhoek

Kookworkshop De Oude Linde

Het Landleven gevoel in de Achterhoek

In de Achterhoek tussen het dorp Aalten en het boekenstadje Bredevoort, ligt verscholen in het groen, aan de Schulenkampweg 19, Boerderij “De Oude Linde”. Een prachtige romantische locatie in een landelijke omgeving. Het is dan ook heerlijk toeven op deze unieke plek, waarbij het “landleven gevoel” optimaal tot uiting komt. Het geheel ademt de sfeer van harmonie en gezelligheid uit.

In samenwerking met Boerderij “De Oude Linde” bieden wij u de mogelijkheid een toertocht op de Vespa door de Achterhoek te combineren met aansluitend een kookworkshop.

‘Kookworkshop Arrangement’

Uw start is op onze locatie “Klein Deunk” te Aalten-Barlo alwaar u wordt ontvangen met een kopje koffie /thee en iets lekkers. Tijdens de koffie zullen de Vespa’s klaargezet worden, waarna u een korte uitleg krijgt over de bediening van de Vespa. Vervolgens maakt u een heerlijke tocht (ca. 3 ½ uur) met de Vespa door het Achterhoeks landschap. Motorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs vele bezienswaardigheden en de mooiste plekjes in de omgeving.

Na afloop van de tocht is er voor u gereserveerd bij Boerderij “De Oude Linde” alwaar u in de kookstudio kunt deelnemen aan een kookworkshop. De moderne keuken op het vroegere deel, die van alle gemakken is voorzien, ademt een sfeer van huiselijkheid en nostalgie uit. In deze ruimte is plaats om heerlijk samen te koken, maar ook voldoende ruimte om gezellig met elkaar te tafelen onder het genot van een goed glas wijn bij de haard. Op zwoele zomerdagen kunt u buiten op het erf onder de oude eiken- en lindebomen of in de avondzon plaatsnemen.

Keuze uit:

  • Italiaanse workshop; bereiden van allerlei Italiaanse voorgerechtjes, een vis of vleesgerecht en nagerecht. maximaal 8-10 personen
  • Tapas workshop; u maakt allerlei Tapas (kleine gerechtjes) die in het geheel een volledige maaltijd vormen. maximaal 24 personen

Voor beide workshops geldt: in overleg is het mogelijk uw voorkeur voor bepaalde gerechten kenbaar te maken, bijvoorbeeld een ander manier van vis bereiden of het roken van vlees of allemaal lekkere nagerechten.

Prijs voor dit HALVE dag arrangement: € 122,50 p.p. bestaande uit:

  •  Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  •  toertocht van ca. 3,5 uur op de Vespa, inclusief route en brandstof.
  •  Kookworkshop (Italiaans of Tapas), 3,5 tot 4 uur, inclusief consumpties.

Minimale deelname is 8 personen. Vul uw wensen in op het reserveringsformulier en wij kijken voor u of er nog plaats is!

Terug naar ons arrangementen overzicht

Met een Vespa van Motorette:

Vespa en Picknick:

picknick

Bedrijfsuitjes:

Tour de Achterhoek:

toeren

Back to Top