"La Dolce Vita in de Achterhoek"

Buon Giorno Beneman

Toeristisch Overstap Punt (TOP) Beneman

Restaurant_Beneman_VragenderRestaurant Beneman is een sfeervolle locatie in Vragender, het kleinste kerkdorp van de gemeente Oost Gelre. In samenwerking met Restaurant Beneman hebben we een arrangement “in Italiaanse sfeer” voor u samengesteld.

Vragender kent een uniek natuurgebied, het Vragenderveen; het enige in Nederland overgebleven levende hoogveen. Bezienswaardigheden in het kerkdorp zijn de ruïne van de laatgotische St. Jacobskapel en de nog in bedrijf zijnde korenmolen De Vier Winden.

”Buon Giorno Beneman’ Arrangement’

Uw start is op onze locatie “Klein Deunk” te Aalten – Barlo alwaar u ontvangen wordt met een kopje koffie /thee en iets lekkers. Tijdens de koffie zullen de Vespa’s klaargezet worden, waarna u een korte uitleg krijgt over de bediening van de Vespa. Vervolgens maakt u een heerlijke tocht (ca. 3 ½ uur) met de Vespa door het Achterhoeks landschap. Motorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs verschillende bezienswaardigheden en mooie plekken in de omgeving.

Na afloop is voor u gereserveerd bij Restaurant Beneman kunt u genieten van een overheerlijk “Italiaans buffet” ** bestaande uit o.a.:

  • tomatensaladeRestaurant Beneman Vragender
  • vitello tonato (dungesneden kalfshaas)
  • ciabatta en olijvenbrood met pomodori boter & tapednades
  • tonijnpasta salade
  • proscuito carbonara (gegrilde ham met carbonara saus)
  • osso bucco (traditioneel Italiaans kalfsgerecht)
  • siciliaanse varkenshaas
  • Italiaanse visstoofschotel
  • diverse pasta’s

Prijs voor dit HALVE dag arrangement: € 67,50 p.p. (1 persoon per Vespa scooter). Inclusief scootertocht, WA-verzekering, brandstof, route, Italiaans Buffet Beneman (exclusief consumpties)

**Bij groepen onder de 12 personen wordt het Italiaanse eten aan tafel geserveerd. Bij groepen groter dan 12 personen wordt het eten in buffetvorm geserveerd. Ook is het natuurlijk mogelijk dit arrangement te boeken in combinatie met een HELE dag toeren op de Vespa. Voor dit arrangement geldt dat de overige drankjes berekend worden naar verbruik. Heeft u nog speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden!

Terug naar ons arrangementen overzicht

Met een Vespa van Motorette:

Vespa en Picknick:

picknick

Bedrijfsuitjes:

Tour de Achterhoek:

toeren

Back to Top