"La Dolce Vita in de Achterhoek"

Vespa en Culinair

Vespa tocht afsluiten met een diner of kookworkshop

Hieronder vindt u overzicht van arrangementen die wij, in samenwerking met verschillende horeca bedrijven in de omgeving, speciaal voor u hebben samen gesteld.  Vanzelfsprekend is het ook mogelijk onze Vespa’s te huren zonder gebruik te maken van deze arrangementen.

Grand Café Markt5

Grand Café Markt 5 ligt zeer centraal op de Markt in Lichtenvoorde en is qua interieur uniek in de Achterhoek. Dé ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde.  Een ideale start- en eindlocatie voor uw Vespa toertocht vanuit Lichtenvoorde/Oost Gelre.

Meer informatie

Restaurant Beneman

Restaurant Beneman is een sfeervolle locatie in Vragender, het kleinste kerkdorp van de gemeente Oost Gelre. Tevens bevindt zich voor Restaurant Beneman een Toeristische Overstap Punt (TOP) als het startpunt van verschillende wandel- en fietsroutes.

Meer informatie

Boerderij De Oude Linde

In samenwerking met Boerderij “De Oude Linde” , gelegen in het pittoreske Bredevoort bieden wij u de mogelijkheid een toertocht op de Vespa door de Achterhoek te combineren met aansluitend een italiaanse of tapas kookworkshop.

Meer informatie

Ontdek de Achterhoek op een écht italiaanse Vespa scooter

Natuurlijk zijn de arrangementen slechts een selectie van de vele mogelijkheden voor een geweldig dagje uit in combinatie met een tocht op de Vespa. U kunt ook zelf uw dagindeling bepalen door de Vespa tocht te combineren met één van de vele mogelijke activiteiten in de Achterhoek. Mocht u nog speciale wensen hebben kunt u dit aangeven op ons reserveringsformulier.

Met een Vespa van Motorette:

Tour de Achterhoek:

Vespa en Picknick:

Bedrijfsuitjes:

Back to Top